KURUMSAL EĞİTİMLER

24 November 20180 Comments

YENİ KURUMSAL EĞİTİM PROGRAMLARIMIZ HAZIR !

 

Köpekle birlikte yaşam kültürünün giderek yaygınlaştığı günümüzde , bu kültürün doğru inşa edilememesinin vebalini ne yazık ki başta köpekler çekiyor.

Bir hevesle alınan , yanlış karakter ve ırk tercihleri ve benzeri bir çok durumlar köpeklerin sokaklara yada barınaklara salınmasına sebep oluyor.

Gerçekten sorumlu köpek sahipleri tüm bu olumsuzluklara rağmen köpeklerinden vaz geçmiyorlar, ancak birlikte yaşam kaliteleri hiç bir zaman arzuladıkları seviyeye gelemiyor.

Tüm bu sebeplerle Uzun yıllardır Köpek Eğitmeni olarak üstlendiğimiz sorumluluk çerçevesinde uyguladığımız kurumsal eğitimleri daha da yaygınlaştırmaya karar verdik.

Bu kapsamda Kurumsal firmalarda çalışan gerek köpek sahipleri , köpek sahibi olmak isteyenler, köpeklerden korkanlar için eğitim programlarını revize ettik.

Çocuklarımızın köpekleri daha iyi tanıması, köpeklerin penceresinden doğaya ve diğer hayvanlara saygı duymaları, sorumluluk ve vicdan sahibi olabilmeleri için onların K9 amcaları olarak eğitim programlarımızı zenginleştirdik.

EĞİTİM PROGRAMI KİMLER İÇİN UYGUN

-OKULLAR

-KURUMSAL FİRMALAR

-EĞİTİM ORGANİZASYON FİRMALARI

 

EĞİTİM PROGRAMLARIMIZ

SEMİNER KODU      : AK 1

ADI                                 :  Köpeklerimiz ve Biz

HEDEF                          :Köpek severlerin köpek almaya karar verme süreci ve köpek alırken nasıl hareket etmeleri gerektiğine dair bilgiler verilecektir. Bu birlikteliğin yanlış başlaması daha sonra hem köpek hem de sahip açısından olumsuz sonuçlar ortaya çıkmasına neden olmaktadır. Bu seminer sonucunda Köpek severlerin kendileri için en doğru ve en uygun seçimi yapmalarını sağlamaya yönelik bilgiler aktarmak hedeflenmektedir.

——————————————————

SEMİNER KODU   : AK 2
ADI                               : Köpeğimizde Davranış Problemleri
HEDEF                       :Köpeklerimizle olan birlikteliğimizde yapılan yanlışlar onların istenmeyen bazı davranışlar içerisine girmesine neden olabilmektedir. Bu seminer programı köpeklerde oluşan davranış problemleri ve giderilme şekilleri üzerine durmaktadır. Unutmamak gerekir ki problemlere henüz küçükken eğilirsek çözüm daha kolay olmaktadır.

——————————————————

SEMİNER KODU : AK 3
ADI                            :  Köpeklerde Sosyalleşme
HEDEF                    :Artık Köpeğimiz eve geldi ve bu birlikteliği her iki taraf bakımından da mutlu kılmak sizin elinizde. Öncelikle onula sosyalizasyon eğitimleri akabinde de itaat eğitimlerine başlamanız gerekmektedir. Köpeğimizin Sosyal hayata en iyi şekilde hazırlanmasını sağlamak hedefimizdir.

——————————————————

SEMİNER KODU: ET-1
ADI                           :  Köpek ETOLOJİSİ
HEDEF                    :Köpeğimizle ilişkimiz artık oldukça iyi ve eğitimi de çok iyi gidiyor, ancak onu daha iyi tanımak ve dünyasını derinlemesine öğrenmek istiyorsunuz. Köpek etolojisi-köpek davranış bilimi köpek ile birlikte yaşama çizgisini daha da ileriye taşımak isteyen kişiler için hazırlanmış bir programdır.

——————————————————

SEMİNER KODU   : KT-1  & KT-2
ADI                              :  MANTRAILING / KOKU TAKİBİ KÖPEĞİ EĞİTİMİ
Şehirlerde yaşayan köpeklerin genetik hafızalarından kaynaklanan ihtiyaçlarını çok dengeli bir biçimde gideren, onların fiziki ve en önemlisi mental olarak yorulmalarına ve dolayısı ile mutlu olmalarına katkıda bulunan eğitim uygulamaları içeren bir modüldür.
Aynı zamanda yetenekli olan köpekler Kaybolan insanların bulunması amaçlı ileri seviye eğitimlere de geçebilirler.

Eğitim programlarımıza ilave olarak köpekler ile ilgili organizasyonlarda  , Köpek sahiplerinin ve köpeklerin keyifli vakit geçirmelerini sağlayıcı yarışma ve etkinlikler de tarafımızca yapılmaktadır ( Petfest yarışma organizasyonu, chow chow ırk derneği toplantıları)

 

Lütfen eğitim programları ile ilgili irtibata geçmekten çekinmeyin

goktaneker@gmail.com

 

Filed in: köpek davranışlarıKöpek Eğitimiköpek sahibi Eğitimimantrailing
Tagged with:

Yazar Hakkında ()

1971'de Ankara'da doğdu. Polis Akademisi mezunu. 1996 yılında başlayan Köpek Eğitmenliği macerası "K9 Köpek Eğitmeni" olarak hala devam ediyor. Köpek eğitimi ile ilgili eğitim, seminer ve proje bazlı çalışmalar gerçekleştiriyor. Köpek davranışları ve Köpek etolojisi Konularında çalışmalar yapıyor, çocukların ve pet sahiplerinin K9 Amca'sı.

Yorum Yaz

Back to Top